Energiboost

Den här veckan startade på topp! Hade mig en kort dag på jobbet och efter jobbet blev det fick och lek hemma hos Malin. Var så roligt att få träffa lilla tjejligan igen då det var för länge sen! Adrian och Moa lekte så fint och jag, Malin och Liv roade oss ganska bra vi med. :-) Var så roligt att se lilla Liv igen och Adrian tyckte det var så spännande och roligt med bebis. Skulle titta, klappa och ge leksaker hela tiden. Liv fick även en puss på huvudet när vi skulle hem. Mysigt att se honom så snäll och försiktig.

Härlig energiboost man får av goa vänner och mer av det kommer det bli i veckan. På onsdag ska jag och Nadja iväg på "höstens stora bloggmingel" i Stockholm. Sen på lördag kommer min vän Karin hit och då ska vi göra det vi gör bäst. Äta god mat, moffa godis och se på någon romantisk komedi. Så många härliga stunder med vänner att se fram emot.



Nu börjar vi även få lite ordning på övervåningen. Igår åkte vi till IKEA och spontanshoppade en soffa. En vit ektorp 2 sitts (vit) soffa blev det. Eftersom allrummet där uppe inte är så stort så köpte vi stättet en "fot/sitt-pall" som agerar fotpall, sittpall och även som soffbord då man enkelt bara kan ha en bricka där på. Så allt i ett! Bild dyker nog upp snart ;-)

Nu blir det att se idol!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0