Vinteroverall

Idag köpte vi vinteroverall till Adrian. Blev en Kax från kappahl. Efter att tittar runt och läst senaste testresultatet från testfakta så fick det bli den här. Testfakta gav den 4,1 av 5,0 och den overallen som fåt bäst resultat fick 4,3. Fick även betyget mycket bra och prisvärd. Så nu hoppas vi på att det hållet måttet, den hade även fått 5,0 i vattentäthet. Ett betyg som jag tycker är extremtviktigt att det ska vara bra.

Även bra pris på dessa overaller och ännu bättre med 25% rabatt ;-)
Köpte även vintervantar till honom. Känns smidiga med dragkedja för att lättare kunna ta på dem. Ska köpa ett par vantar till ett par tumvantar då att kunna byta med.


Fick även höra idag att man tydligen ska köpa overall redan i augusti då de kommer in till butikerna. Dör nu var nästan alla slut! Fanns tre kvar inne i stan och tur nog en av dem i Adrians storlek. Är det inte galet att de inte får in några fler, vintern har ju inte börjat?! Jaja, nu har vi overallen och så vet vi till nästa år att vi ska köpa overall mitt i sommarmånaden. ;-)


Kommentarer
Malin

Den var ju kanonfin! :-) Perfekt med rabatten också!Kram

2011-10-25 @ 21:07:34
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Nadja

Riktigt dumt att man måste köpa overall så tidigt..varför kommer det inte in i två omgångar?!Den är jättefin den ni köpt :D Kram

2011-10-25 @ 22:13:04
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0