Dagarna

Ser ut som jag vart frånvarande från bloggen ett tag men så är inte fallet. Det är tydligen blogg.se appen som inte lägger upp inläggen jag skrivit fast det står att de publicetats. Irriterande, funkar appen för er?

Dagarna rullar på här men är innte i en lite depp period just nu. Trött på jobbet, ont i kroppen och allmänt utarbetad. Eller så är det bara höstmörkret som tar ut sinn rätt. Men nu är jag ledig i 6 dagar och nu ska jag få tillbaka energin. Så ska njuta för fullt av ledighet!

Så vad har vi haft för oss dessa dagar. Vi har försökt vara ute på tomten och röjt. Men det är inte det lättaste när Adrian älskar att pringa igenom lövhögarna jag krattat ihop. Så det tar lite extra tid då. Men minns själv hur kul man tyckte det var att leka i lövhögar som liten.



Idag åkte vi till ikea och västerås. Kom hem med en garderob till Adrians rum och så klart lite annat smått och gott. Det blev jätte bra och den passade in bra.


Knopparna ska också sättas på dörrana och så ska den fyllas med Adrians kläder. Sen är projekt Adrians rum helt färdigt. Bara resten kvar sen ;-)

Nu ligger jag i soffan och latar mig efter dagen. Imorgon hoppas vi på fint väder så vi kan vara ute och leka!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0