Vilken kväll!

Igår firade vi med fest för att Andreas gått ut skolan. Härliga människor, gott i glasen, skratt och dans summerar kvällen ganska bra. Jag och min vän Karin hamnade på Harrys där vi dansade loss. Avslutade kvällen hemma hos oss med kebab, så en kul utekväll ska avslutas. Karin sov över här vilket var super mysigt. Man träffas så sällan så kul att ses så mycket man bara kan under tiden som hon är här. Så imorse låg vi i soffan och slöade framför en film tills hon gick hem vid 13.






Ja Erik var rolig och hade köpt med sig konfetti, mycket kul igår. Mindre kul idag då det letat sig in i alla små vrår. Haha. Men kul hade vi i alla fall.


Adrian hade haft det jätte hos morfar och Mia. De hade vart ute i vilsta och lekt där i solen. Tittat på hästar och vart i lekpark. Adrian hade fått bada i pappas bubbelpool och älskat det! Det var knappt så vi fick hem honom idag ;) Men tillslut när klockan var fyra fick vi pussa vår prins igen, då hade vi hunnit sakna ihjäl oss!

Imorgon är vi lediga hela familjen så det känna riktigt härligt. Tänk att nu när Andreas slutat skolan så kommer han att vara ledig när han är ledig. Inte ha en massa plugg över sig! Härligt. Nej nu fortsätter solsidan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0