För han har tagit studenten!

Då var det måndag och ny vecka med nya äventyr som väntas. I helgen har det vart fullt upp och vi har försökt njuta för fulla muggar, därav 0 bloggande. Det finns inte riktigt tid för det längre.

I alla fall har vi haft oss en fantastisk heög med studentfirande och allt där omkring. Filip var så fin och lycklig, precis så som det ska vara när man tar studenten. Vilket lyckorus det är! När alla studenter rusade ut frå skolan och tjoade så rös jag i hela kroppen och fina tårar i ögonen. Man minns lyckan såväl själv!

Vi gick ner på stan och såg på studentflaken, där smid så klart röjde mest! Haha När Filip kom hem var röstan borta och händerna blödde. Han visste inte alls hur han hade gjort sig illa ;-) Glad men trött var han. Men efter en dusch och mat i magen ordnade det sig.

Efter maten kom en gycklare och underhöll. Han var riktigt rolig så det var skoj och imponerande att se många av hans tricks.

Festen fortsatte med efterätt följt av ost och kex mot kvällen. Goda drinckar, vin och annat gott drack vi så klart också. När Filip åkt vidare tog vi oss in till stan. Där blev det att gå ut och dansa med Jasemin. Super kul hade vi.

Adrian var med hela dagen till 17. Då kom farfar och bonus farmor och hämtade honom. Där hade han det skoj och somnade sen gott efter dagen. Han hade haft fullt upp och inte hunnit få någon sömn under dagen men han var så glad och busig hela dagen i alla fall. Det var lördagen det! Jag har massor med härliga bilder att visa, men det får nog bli ikväll eller när Adrian sover lunch. Sen hade vi en underbar dag igår också som jag måste berätta om! Men som sagt det får bli senare!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0