Sova nap

Jag är hemma från jobbet, slutade redan klockan 11. Wihoo! Solen skiner och jag tog mig en härlig promenad hem. Har ätit lunch och ska nu krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova en liten stund. Tänk vilket lyx det skulle vara! Jag har sovit så dåligt hela veckan och gick upp 5.40 så lika bra att samla lite sömn nu. Så kanske jag orkar vara glad och social här hemma ikväll. :-)


Kommentarer
Malin

Hoppas du får vila en stund! :-) Tråkigt att gårdagen på jobbet var så trist, något särskilt som hände? Hoppas du kan skaka av dig det snart!



Kramar!

2011-02-18 @ 12:28:12
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Nadja

Jag jobbar ju på kontor gumman *påminna*, samma tider varje vecka dag ut och dag in så inte ledig i veckodagarna ;-) Är hemma till strax innan 17 varje dag hihi. Kraaaaaaam

2011-02-18 @ 15:18:52
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Vet inte om hon kan ha fått magsjuka, hon kräktes tre ggr innan lunchtid och sen var det borta. Febern sitter i än men med Alvedon så håller hon sig pigg :-)



Usch ja, vården är helt sjuk stundtals. Det var likadant med min morfar, ett evigt kämpande och tjatande innan han fick någon hjälp och då var han nästintill döende. Svensk vård som ska vara så bra?



Hoppas ni får en mysig helg gumman! Kram

2011-02-18 @ 17:40:05
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0