Lång väntan för dagisflytten

Dagen har rusat förbi och vi har hunnit med en hel del. Packat kartonger, packat upp, tvättat, hälsat på mamma/mormor, handlat massor med godis från godisland och firat svärfar som fyller år. NU har vi landat i soffan mätta efter sen pizza middag så vi inte orkat öppna godispåsen. Får bli imorgon istället.

Imorgon ska vi till Stockholm, Andreas ska köra ferrari. Sen får vi se om det blir att göra stan eller om det blir gröna lund. Adrian ska vara med sin morfar och Mia, de skulle till sagostigen. Så han kommer nog att få det skoj.

Måste även försöka få tillbaka hans rutiner, nu somnar han så sent om kvällarna och det fungerar inte när det är dagis start på måndag. På tal om dagis så ringde vi barnomsorgsenheten idag ang. dagisflytt. Fick veta att om vi har tur så kommer vi in först i aug 2012 till de som vi sökt. Känns riktigt tråkigt att han ska behöva vänta så länge. Då kommer han vara ett år äldre och förstå mer. Han kommer hunnit få mer vänner och trygghet där han går nu. Så blir ännu jobbigare att slita upp honom där ifrån då. Men det är bara att hoppas att det kommer gå bra när det nu blir.

Nu ska jag fortsätta göra kväll här hemma i röran!


Kommentarer
Malin

Men jäklar, är det så lång kö alltså?! Jösses!



Ser ut som att ni haft det toppenbra när ni var utomlands! :-)



Jag hoppas jag hinner bli kry nu i veckan så vi kan ses, vill inte smitta er!! Tänk att ni snart bor i hus! LYX!!!



Kram

2011-08-21 @ 21:30:10
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0