Trötta efter en toppen kväll

Här hemma har vi en riktig tröttis söndag. Ligger just nu och halvsover i sängen och Adrian sover nap i sin. Men snart måste vi få upp honom så han somnar ikväll.

Vi hade i alla fall en riktigt rolig kväll igår med god mat(vildsvin blandannat), god dricka, gott sällskap och även lite buggande. Det var öppen bar vilket är = livsfarligt! Haha, man han ingen större koll på hur mycket man egentligen dricker då. Men det blev nog en hel del då huvudet bultade en hel del när vi vaknade. :P haha, men nu är man bara lite trött.

Vi tog oss en promenad vid 11 för att hämta vår prins. Han hade sovit hos mormor och skött sig exemplariskt. Som vanligt när han sover borta. Han hade somnat vid 20 igår kväll och hade vaknat vid 6.30 för välling och sen somnat om mellan mamma och Emma. Duktiga lilla prinsen. Han har lekt massor med Emma, ätit en massa gott som kexchoklad och fåt massa med kärlek så klart. Blir så stolt över honom att han är så duktig och anpassar sig så bra till att sova borta.

Vi har fått lite egen tid och det är alltid härligt att få rå om varandra lite extra. Nej nu ska jag se om lillprinsen har lust att komma upp och kramas.


Kommentarer
Kristin - Mouzieephoto

Yes och fler blir det :)

imorgon får du spana in mina skrattande TTD bilder ;)

2010-09-05 @ 19:59:03
URL: http://mouzieephoto.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0