Lägenhets titt

Vi (eller jag) är hemma efter en lägenhetes titt. Killarna gav sig ut på en cykel runda med Noak och Angelina.

Lägenheten var fin som vi tittade på men inte alls lika charmig som vår är. Inte snetak eller öppen spis. Men hur många lägenheter har det?!

 Det som var plus med den var att det var hiss, 2 balkonger, närmare dagis, inte MB fastigheter som hyresvärd och den var lite större. Sen har vi fler vänner i närheten där.
 
 Men sen var det gamal kyl, frys och spis. Stort minus. Inte fina tapeter men i hall, vardagsrum och kök tror jag man får tapetserat innan. Det är HSB som är hyresvärd och har bott med dem förr och då var de jätte bra.

Blir en hel del funderingar ikväll nu. Vi var först och tittade så har första tjing. Men sen får vi tänka att vi inte tänker bo där för alltid. När Andreas sen har jobb så tänker vi börja leta hus och hoppas på att det inte tar allt för lång tid att hitta rätt i husdjungeln.

Nej nu matlagning och funderingar!


Kommentarer
Nadja

Vad skönt med hiss och närmre dagis, speciellt för dig som inte har körkort. Två balkongen låter ju oxå trevligt =) Snedtak och öppenspis har VÄLDIGT få lägenheter hihi

2010-09-13 @ 18:32:32
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Det är svårt... vi velade också en del innan vi tackade ja till vår nya lägenhet. Den är mindre, men dyrare, ungefär samma standard och ingen hiss. Men vi föll för läget, badkaret och balkongen haha ;-)



Kram!

2010-09-13 @ 19:15:29
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Malin

Ni kommer nog fram till ett vettigt beslut till slut :-)



Fick du mitt mess ang lördag?

2010-09-13 @ 20:58:39
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Malin

Men så kul! Grattis! :-) När blir det flytt för er del då? Till nyår?



Ahaa, jag förstår... hihi, då hoppas jag på att ni firar er dag på fredag så jag och Nadja får lägga beslag på dig på lördag! ;-)

2010-09-13 @ 21:20:04
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0