Dagis och annat skoj

Då var det kväll här i vårt hus och jag är helt slut efter dagen. Först förskolan där allting gick jätte bra. Han lekte på och jag fick lämna honom ute en stund. Hade bara vart ledsen i någon sekund innan han sett en boll att leka med. Han åt bra och sen var det dax att sova för första gången och det gick över förväntan. Jag la honom på madrassen och då blev han lite ledsen innan jag hade hunnit lägga mig brevid honom.  Sen kröp han upp och låg på mig en stund innan han kommit till ro. Då la han sig brevid på madrassen och låg och tittade på pojken bervid som låg och sov och sen helt plötsligt sov han! Bara hålla tummarna för att det fortsätter lika bra imorgon. :)

Efter dagis har vi hinnit med en hel del som en sväng på stan och lekparken med Nadja och Angelina. Sen även en fika med Mikaela här hemma. Så nu blir det tvtittande hela kvällen!

Hoppas ni haft en bra dag!


Kommentarer
Malin

Arne sa samma sak, att ni bara var borta i ca 25 min idag. Men han trodde att ni inte kommer äta med dem i morgon... Jag har ju noll koll på hur de gör där inne, men jag tycker också att det låter lite lite... förhoppningsvis får ni gå undan en del i morgon! Om inte annat får ni be om det, och säga att det skulle kännas bäst för er att få testa i och med att det är så kort om tid... Det känns ju som att de kommer "glömma" över helgen annars...



Hörde att Adrian hade somnat så duktigt :-) Det var bra gjort av honom tycker jag! Vi får väl se hur det går för Moa.. hon är ju en riktig pratkvarn när det kommer till nattningen! Och sitta still verkar hon absolut inte vilja göra har jag hört!



Kram

2010-09-28 @ 20:16:58
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0