Måndags shopping

Då ligger nu Adrian i sängen och jag sitter här och varvar ner. Sen blir det soffläge med godiset som är kvar sen bion. :)

Vi tog oss en tur på stan när vi var nere och hämtade ut världens sötaste pass. Vi gick och hälsade på Christer på team sportia så kom hem med ett par crocs och en uv-dress från zunblock. Den är jätte fin och ska vara riktigt bra. Har fått bäst i test och skyddar mot över uv 50+. Han älskade även sina crocs och flög fram i dem. haha

Vi åkte sen ut till mamma där vi tog en promenad så Adrian fick somna. Han sov i en timme så vi satt i solen och spelade fia med knuff. Sen blev det lek ute innan Andreas kom och hämtade oss.

Jag och Adrian tog oss ett bad nu på kvällen och sen blev det middag. Vi åt färsk potatis, sill, gräddfil och gräslök. MUMS så underbart gott det var. Adrian fick även smaka lite sill och det smaskade han i sig som allting annat. Haha, tok!



 



Kommentarer
denice

sötnos!

2010-05-31 @ 21:12:47
URL: http://deniicen.blogg.se/
Malin

Så fina saker :-) Jag måste också fixa en uv-dress!

2010-05-31 @ 21:16:37
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Anonym

Haha, förlåt om jag skrattar, men gud så söt! Han kommer lätt vara coolast på hela stranden ;) o han ser ju inte något nöjd ut :P

2010-06-01 @ 16:26:14
URL: http://mikaelakatarinadegnell.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0