Kalas bra dag

Vi har haft oss en riktig kalas bra första födelsedag med Adrian. Tänk att han nu är ett år, att det redan har gått ett år sen vi för första gången fick hålla honom i vår famn. Kärlek större en störs att få hålla sitt mirakel för första gången♥


Dagen började med välling, sång och paket öppning för Adrian. Sen blev det lek i nya lektältet och massa bus och pussar. Sen var han trött vid 9 och sov sen i 3 timmar. Vi passade då på att fixa i ordning tårtorna.


Sen åkte killarna ut till mekonomen en sväng och jag kastade ihop mig själv under den tiden då. Mötte sen upp killarna och vi gick och matade fåglarna och lekte lite i parken.


Sen hem igen för lek och bus innan gästerna kom. Blev fika och Adrian fick tårta för första gången. Det var okej men han var inte över förtjust i det. Blev sen paket öppning och han fick massor med fina presenter av sina nära och kära. Favoriten var en diskborste och en boll.


Men han fick så klart andra lite roligare presenter som massa fina kläder, en jätte fin taklampa, bort+ två stolar. En bobby car, sparbössa, pengar på sparkontot och leksaks microfon med massa olika ljud och sånger från play2learn + lite annat smått och gott.


Adrian var så trött nu på kvällen och somnade på två sekunder. Imorgon blir det en till kalas dag då min familj då kommer och firar honom. Vi delade upp det så det inte skulle bli så mycket för honom. Så ser fram emot imorgon. :) Ska även och väga och mäta honom imorgon så det ska bli spännande.


 











För ett år sen precis(på klockslaget!) så hade vi det så här mysigt på BB♥


TACK alla fina som förgyllt denna dag.



Kommentarer
Kristin - En mammas fotoblogg

hihi vilka sötnosar :)

2010-05-19 @ 05:31:46
URL: http://mouziee.blogg.se/
Farmor

Tack själv. Adrian är en bra värd. Vet hur man underhåller gästerna på bästa sett.Kram

2010-05-19 @ 10:32:52
Malin

Verkar som ni hade en toppendag! :-)



Kram

2010-05-19 @ 10:40:03
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0