Bläää

Fy känner mig just nu mer död en levande. Har inte haft någon rolig natt här hemma då Adrian sovit jätte oroligt hela natten. Efter klockan 5 så gav han upp och ville inte sova mer, så efter att försökt söva honom i 1,5 timme så gav jag up.. Blir så trött. Tror att han sover oroligt nu när vi håller på att vänja av honom med amningen, men i natt började jag starkt tvivla på om det var värt det. Sen när man i princip fick ta hela natten själv så blir man inte alltid så super nöjd alla gånger. Lika bra att sluta skriva nu då jag bara är trött och irriterad.


Kommentarer
Denice-

Vet precis hur du känner dig med att dra hela lasset själv.. Hade en piss natt här också!

2010-01-11 @ 10:22:57
URL: http://deniicen.blogg.se/
Malin

Jag vet hur det är :( Här är det jag som tar alla nätter också, men A jobbar ju så det är ett måste helt enkelt. Jag tvivlade som du och kände inte att det var värt det, så jag fortsatte nattamma. Men står du på dig så tror jag att det vänder snart. Några nätter blir nog jobbiga, men det blir förhoppnngsvis bara bättre! H

Hoppas du får vila under dagen, gumman!

2010-01-11 @ 11:16:47
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Nadja

Usch, förstår att du blir irriterad och trött! Jag tror att din sambo behöver ta nätterna nu när du ska sluta amma. Adrian förknippar ju dig med amning och känner doften osv, du måste nog hålla dig borta. Jag har tom läst om mammor som sovit på soffan för att avvänja barnen vid amningen på nätterna..



Stor kram

2010-01-11 @ 11:18:15
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Denice-

Jag håller med Nadja.

Han känner ju doften av maten, ni får kanske byta pass tills det är över?

2010-01-11 @ 16:01:03
URL: http://deniicen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0