Vi packar och packar!

Min fina och underbara resväska har nu äntligen hittat upp ur källaren igen. Min metallicrosa resväska♥ Blir så glad varje gång man tar upp den ur källaren, för då vet man att man snart ska iväg och resa. Mycket är packat redan och imorgon blir det att fylla ut den med det sista. Sen endel får man ta strax innan vi åker iväg.


Vi har haft oss en härlig dag i värmen. Tog oss en promenad till willys och på vägen dit stannade vi i rothoffs parken och Adrian fick leka av sig. Sen blev det att åka ut till svärmor och gratta henne. Där blev vi bjuden på god mat och tårta. Adrian hade fullt upp att se på traktorn som jobbade på gatan utanför huset. Så det blev en sen nattning för Adrian.

 Förhoppningsvis sover han länge imorgon. Vi ska försöka med att han inte ska sova någon middag och sen att han somnar redan vid 18 för natten. Eftersom vi åker 1.20 från stan och flyget går tiiidigt på morgonen så kommer hans sömn bli störd. Så bara bra om han kan somna lite tidigare då och lite mer sammanhängande söm endå. Jaja, det löser sig. Allt löser sig. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0