Orolig för min lilla älskling

Andreas ligger hemma och är förkyld just nu, snorig och han börjar nu även få lite ont i halsen. Är så rädd att vår lilla älskling ska åka på någonting, förkylning eller influensa. Är så himla rädd för denna influensa då han är ju så liten. Så Andreas får hålla sig undan Adrian just nu, så får vi hoppas på att det bara är en vanlig förkylning som går snabbt över.

Blev idag intervjuad av kuriren angående influensan, om jag var rädd och hur vad jag skulle göra för att skydda Adrian. Tycker det är så svårt när de hoppar på än och frågar frågor tycker aldrig man får fram någe bra svar. Hoppas de får till svaren på någe bra vis i alla fall..

Vad ska ni göra för att skydda er och era små från influensan?


Kommentarer
heli

Jag försöker undvika att Alva följer med ditt de är mycket folk som ex äffären, stan.. osv och är nån förskyld så åker vi inte och hälsar på för att vara på den säkra sidan.

Annars tror jag inte att man kan göra så mycket.. tror faktiskt att de är lite förstorat detta med svininfluensan..

2009-09-04 @ 21:27:57
URL: http://mrsbernhardsson.blogg.se/
heli

Glömde säga.. hoppas killen din snart blir bättre.

2009-09-04 @ 21:28:24
URL: http://mrsbernhardsson.blogg.se/
Malin

Hoppas han blir pigg snart igen!



Jag kör med handsprit är hemma, tar på de då jag varit ute och innan jag tar upp Moa ur vagnen. Det är ju på händerna de flesta bakterier samlas. Arne kör med det på jobbet också, då han ju träffar massor med kunder och tar i deras mobiler varje dag. Annars får man försöka hålla de små borta från sjukhus och apotek. Stan är ju lite svår att hålla sig undan, hehe ;) Känns lite uppblåst allt det här kring svininfluensan, men lite försöker jag att tänka på.

2009-09-04 @ 23:02:40
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Louise

Vi kör för fullt med handsprit här hemma och tvättar händerna jätte ofta. Sen även att folk som kommer hit också tänker på att tvätta händerna osv. Och om någon är förkyld eller så hälsar vi inte på eller tvärtom.

Vi har dessutom funderat på om vi ska vaccinera oss mot svininfluensan för Leos skull.

Men sen tror ja också att de kan ha förstorat upp det här med svininfluensan lite mkt.. Men man vet ju aldrig!

2009-09-05 @ 15:14:14
URL: http://louisesbekannelser.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0