Kvällar som sliter.

Adrian har haft jätte svårt att somna in på kvällen de senaste 5 dagarna. Jobbigt för både honom och oss, han blir så ledsen så fost vi lägger honom i sängen och går ut ur rummet. Tycker också att han sover sämre om nätterna. Han sover ju inne hos oss igen då vi gör om i hans rum, kan han känna av det? Jag börjar annars fundera på om det är tänder på G. Kan sömnen störas då? För han dregglar i mängder och så vill han bita och gnugga någonting på tandköttet hela tiden. Får hoppas att vi får tillbaka våra kvällsrutiner snart. Nu sitter han i soffan hos Andreas, så fort han är i vår famn så är han jätte lugn och mysig, men sängen är läskig just nu...


Kommentarer
Malin

Så ni har det också så? Moa är även hon inne i någon period där sängen är helvettet på jorden typ.. Så fort vi lägger ner henne så blir hon ledsen, men så snart vi tar upp henne blir hon lugn. Ikväll fick hon vara vaken 1,5 timma längre än vanligt så när vi la henne var hon så trött att hon inte orkade bli ledsen utan somnade med en gång. Tillväxtperiod, kanske?



Vi ses imorgon! :)

2009-10-20 @ 21:51:15
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Malin

Den är väl kanske stor och jätteläskig helt plötsligt? Det kan ju bli "bakslag" vid vissa tillväxtperioder. Annars kan det mycket väl vara tänderna det beror på, Moa har ju flera på G. Jag har inte märkt alls att hennes nattsömn störts pga tänderna, men hon har dock gnällt i sömnen. Kanske att det ömmar och gör ont i munnen.. hon suger ju på tummen, så hon kanske river sig i tandköttet eller så. Får hoppas på att det går över snart! :)

2009-10-20 @ 22:35:11
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0