Heldag med pappa/morfar

Jag och Adrian har haft en heldag med pappa/ morfar. Åkte ut till JULA där det var fullt med folk. Andreas hade lunch så snodde åt sig Adrian på lunchen, Adrian hade så klart charmat alla med sitt glada humör :) Jag och pappa kunde då gå runt själva och kolla en stund, pappa hittade MASSA med nödvändigheter ;) haha. Som ett luftgivär! haha. Jag kom hem med solcellslampor som vi ska ha på balkongen, hittade en del annat med det är bättre att låte Andreas köpa så vi får bra pris :)

Efter jula så åkte vi och handlade på willys och sen hem hit. Var hemma en stund och sen tog vi oss en promenad. Nu är det bara jag och Adrian hemma igen. Adrian ligger nybadad och leker med en skallra och jag har fixat mat. Så ska äta till unga mödrar. Adrian sov nap vid 16.30 en kort stund så tänkte låta honom vara uppe lite längre. Får hoppas på att han vaknar lite senare då, idag gick vi up 7.30 så det var skönt i alla fall att det inte var innan 6 :P haha.

Andreas slutar 21 ikväll också så jag och Adrian är ensamma en stund till.


Kommentarer
Diana ♥

Vad mysigt!! Själv håller jag mig borta från folksamlingar tills jag är vaccinerad mot svininfluensan... =P lite nojig blir man som gravid =P

2009-10-08 @ 18:43:05
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Kristin

Jag är uttråkad vill du ha en ny header? :)

2009-10-08 @ 23:08:07
URL: http://mouziee.blogg.se/
Nadja

Dom där solcells lamporna blev jag nyfiken på när jag såg erbjudandet! :D

2009-10-08 @ 23:21:51
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0