Sjukhuset idag

På sjukhuset idag gick det jätte bra. Andreas fick följa med in med Adrian då det var bäst att bara en av oss följde. Så jag och mitt blödiga mammahjärta stannade utanför, haha. Adrian var jätte duktig och allt gick bra. Så på onsdag dår vi se om allt ser bra ut, det tror jag nog. :) Vi tog oss en promenad innan och efter sjukhuset riktigt skönt ute idag även om det är tråkigt väder.

Vi ska snart äta middag här hemma. Idag blir det pastasås med bacon, champinjoner och lite annat gott. Skönt med snabblagad och god mat. Adrian har ätit en portion gröt och är nu nybadad och go. Han är jätte trött men han får hålla sig uppe till i alla fall 19. Så blir nog lite mys i soffan efter maten, det gillar han om kvällarna. :)


Jag och skrutten idag


Kommentarer
Malin

Så skönt att allt gick bra idag :)



Haha, där ser man :) Det var en hel del att kånka upp för trapporna, hade hela varukorgen full då vi var och handlade lite på Willys under vår promenad :)



Har ni fått brev om vaccinationen idag? Har ni bestämt er om ni ska vaccinera Adrian?



2009-11-16 @ 19:13:22
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Malin

Ja, vi fick hem papper idag och vi har sagt att vi tänker vaccinera Moa. Skulle aldrig förlåta mig själv om hon blev smittad och inte skulle klara det =/ Hemska tanke! Tiderna räcker fram till söndag, och då är han ju över 6 månader! Så det borde ni ju absolut få göra tyker jag!

2009-11-16 @ 19:44:47
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Nadja

Vad söta ni är! =)

2009-11-16 @ 23:16:49
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0