Första advent med Adrian

Idag är det första advent, mysigt. Det som ännu mysigare att vi har en liten Adrian att fira det med. Fick upp en hel del av julen igår men är lite kvar att fixa med det hinner vi med under dagen. Men det är så mysigt med stjärnorna som lyser här hemma för oss.

Vi hade en jätte bra dag igår och det blev en hel del julklappar köpta. Vi var på toys r us och hittade en hel del skoj till Adrian. Tog en sväng på ikea för att fylla på ljusförådet. Sen åkte vi ner till stan och gick där men hittade inte så mycket. Men det var skönt att komma iväg i alla fall och vi satt och lyssnade på en cd som vi lyssnade på hela tiden 07. Hihi, så härligt att minnas tillbaka med musik. Man har så mycket minnen med musiken.

Adrian hade vart världens duktigaste, snällaste och charmigaste kille hela dagen när vi var borta. Eller de 4 timmar som vi var borta ;) Det känns så skönt att det gick så bra att lämna bort honom, så nu kanske man vågar göra det igen någon gång. hihi.

På kvällen myste vi tacos och jag irrade runt lite med julinredningen haha. Men sen sa Andreas till mig att fortsätta imorgon så då fick det bli soffmys.

Nu myser jag och Adrian uppe, han stjärnorna och ljus tända här hemma. Sen blir det frukost när Andreas tagit sig upp och då tänder vi också första ljuset. Tänk att julen snart är här. :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0