Eftermiddagen och en liten kärleksförklaring

Vi har haft en jätte mysig eftermiddag hos käraste farmor och bonus farfar. Vi tog en lång promenad med farmor och Adrian sov i en hel timma! Var så skönt och det är så fint runt om torshälla när man går vid vattnet. Men det blev lite kalt om fötterna. Sen blev det bus och lek med Adrian och vi blev sen bjudna på middag. Var jätte mysogt och trevligt att spendera eftermiddagen där men vi fick snabbt åka efter maten då vi hade en mycket trött kille som ville hem och sova. Men han somnade på en gång i bilen så han var lite pigg när vi kom hem, så jag och Adrian tog oss ett kvällsbad tillsammans. Så mysigt att bada med honom och han tycker att det är så roligt. Sen la vi oss hela familjen i sängen och såg på tv och Adrian somnade vid 19.30 mellan oss. Så underbart att bara få njuta kärlek och familj.

Nu ligger Adrian i sin säng och jag har kollat på mammas pojkar, men ska snart smita ut till soffan och se på lyxfällan med Andreas. Sen blir det nog sängen ganska tidigt då jag är jätte trött.


Jag och en JÄTTE trött Adrian innan vi skulle på promenad.


Dagens lilla Adrian

Det gör mig så otroligt glad att veta och se att Adrian har så otroligt många kring sig som älskar honom så oerhört mycket. Mest av mamma och pappa så klart ;) Den här lilla killen kan busa om nätterna med mamma och pappa hur mycket han vill för vi är lika tokiga i honom i alla fall. Det är en så otroligt stor och stark kärlek man får uppleva när man får ett barn. Som idag då han somnade mellan oss och vi bara kan ligga och se och dofta på honom. Man kan inte få nog av honom. Sen att man känner hur stark kärleken då är mellan mig och Andreas också är helt fantastisk. Även om det ibland kan vara jobbigt mellan oss ibland när man är trött så vet man att vår kärlek är så otroligt stark. Är så lycklig som har så otroligt många fina och underbara människor kring mig och min familj. Tack alla ni fina för att ni finns


Kommentarer
Farmor

Tack för en underbar e.m med er. Ni är underbara föräldrar till till lilla Adrian.Kram

2009-11-12 @ 22:41:51
Malin

Så fint du skrivit :)



Kärleken växer sig starkare när man har barn tillsammans, man delar ju något så stort tillsammans! Underbart :)

2009-11-12 @ 22:42:26
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0