Oväntat besök!

Behövde inte vara ensam hemma här nu på kvällen när Andreas jobbade. Nepp, för Chriser och Emma hade låst sig ute och mamma var i stockholm och skulle komma hem 21. Så de kom över hit och höll mig lite sällskap, skönt att man inte behövde sitta här och tråka hela kvällen själv. :) Nu sitter Andreas och jag och slötittar på tv, blä vad dåligt det är på fredagskvällarna!

Nu ska jag vara lite social!

PUSS


Kommentarer
jenny

Haha, ja de blev jätte gott, Har jag nått att se fram emot sen när det är dags för oss att äta.



Jo men Det gäller nog bara att försöka ställ in den lilla på det också, man kan ju bidra med mycket själv, försöka dra ut påmatningen på kvällarna och hålla barnet vaket och så, kan ju vara väldigt svårt också om man har otur, Men ju mer man försöker ha barnet vaket på dagen ju tröttare är han/Hon på kvällen :) Fast det går ju inte att göra så första 1-2 månaderna. Till mig sa de att jag skulle mata honom så fort han visade att han ville ha, att om han var grinig så skulle jag alltid prova mata,efter att ha bytt på han o så då förstås, Men så skulle jag visst bara göra nån månad sen försöka ställa in det på tre timmar minst mellan:) Får se vad de säger till er, De verkar ju säga olika till alla, Läste om nån de sagt att hon skulle mata BARA var 4:e timme.helt inte kortare mellanrum . Knasigt de där att alla säger olika.

Hoppas du också får en jätte trevlig lördag, Själv har jag ingen aning om vad vi ska hitta på, Det visar sig helt enkelt under dagen :)

2009-05-09 @ 09:10:31
URL: http://jenny016.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0