Onsdags moff!

Väntar just nu på att Andreas ska komma hem från jobbet med mat. Ikväll så får det bli American pizza då han kommer hem sent och det gjorde jag oxå för den delen. Var nere på stan och fikade med Jasemin och Veronica, super trevligt. Efter det åkte jag med mamma och de till huset och kollade då de tapetserat hallen. Blev super snyggt!

Nu ska jag duka fram lite till maten!

PUSS


Kommentarer
jenny

Jo lägenheten var fin, men skulle aldrig palla de trapporna med lill killen . Sen fanns det inge bra föråd till vagnen där nere i trappen heller, så vi får leta vidare helt enkelt. Jo Men det går över snabbt och man glömmer smärtan så fort man tittar på den lille krabaten, då är man bara super nöjd med vad man har klarat av :) Ala verkar ju tycka olika om de där efter snitt också så, vissa mår ju super bra direkt och andra går jätte länge och har ont =( Hoppas det går bra för dig iallfall, gäller väl bara att vila ,vila ,vila därefter :) Ligga hemma och bara njuta av den lilla krabaten , helt underbart !

2009-05-06 @ 21:56:22
URL: http://jenny016.blogg.se/
Natta

Visst är det bra att vara envis, men det är inte alltid det lättaste för mamma och pappa :P. Vad gulligt av din kille att komma med frukost på sängen. :)

2009-05-07 @ 09:40:01
URL: http://nattsingen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0