09-05-08

Sitter här just nu och bara hoppas på att den kan börja regna, men det ser ju ut som att jag kan glömma det! Idag har jag lust att bara vara hemma och se på film och inte göra någonting. Men sen när solen strålar så kan jag inte göra det, då måste jag bara tvinga mig ut! Andreas har åkt iväg till jobbet så vi får se om man ska ta och gå en liten promenad eller bara sätta sig ute i solen! Vi får helt enkelt se vad det blir av dagen!

10 dagar kvar

PUSS



Kommentarer
jenny

Jo, men jag har inte kommit igång ännu, bara diskat lite, haha, Men ska strax gå till ica och köpa det som behövs för min bakning, sedan när det jäser så får jag väl passa på och dammsuga och så, annars blir det bäl inget gjort, Men så tråkigt att städa och dona när Liam är vaken, Då vill man ju bara mysa och leka med honom istället:D Jo men du går också hög gravid, Inte så konstigt om man inte orkar göra så mycket då :P Du behöver ta det lugnt så lämna jobbet till Andreas ;)

2009-05-08 @ 11:28:37
URL: http://jenny016.blogg.se/
Boombaby

Grattis! Du har hamnat på nättidningen Boombabys lista över Sveriges bästa småbarns- och gravidbloggar, en "boomblogg" med andra ord. ;-)

Kolla själv på: http://www.boombaby.se/

2009-05-08 @ 13:14:09
URL: http://www.boombaby.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0