Vilken härlig dag!

Hoppas att det är våren som är här för att stanna nu. Det är så himla härligt väder ute idag. Först åkte vi ut till Sundbyholm där vi tog oss en promenad i vårsolen riktigt härligt var det. Sen åkte vi hem och gick ner på stan där vi åt och så blev det lite handlat till lilleman.

Han har vart så himla mysig nu idag och bökat runt för fullt i magen. Sen imorse så sparkade han till Andreas när han lade örat mot magen, så roligt när dom får kontakt. Är så mysigt att se och känna när han busar runt där inne. Har haft en riktigt stark längtan efter honom nu de senaste dagarna, ibland blir det starkare. Men det är så svårt att förstå att om ca 2,5 månad så har vi vår lilla bebis här. Ska bli så spännande att se vad det är för en liten filur :)

Nu ligger jag i soffan och vilar då jag har ont i ryggen och Andreas har åkt och tvättat bilen. Ikväll ska vi äta köttfärslimpa ska bli gott. Sen så är det gossip girl och wipeout på tv. Men samtidigt som wipeout så börjar det ett program på trean som heter vårt bröllop i era händer som skulle vara kul att se då jag och Andreas fick erbjudande om att vara med i det, men att vi tackade nej. Men det går nog i repris någon gång.



Det var sooligt i Sundbyholm :)

 

Vi vågade oss ut en liten liten bit på isen :)



Kommentarer
Malin

Det har varit helt underbart väder idag, hur skönt som helst :)



Vad häftigt att ni blivit tillfrågade om ni ville vara med i bröllopsprogrammet! Var det som par då, eller? Vilken grej :)



Kram

2009-03-15 @ 19:15:00
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0