Hallå!

Vad tråkigt det är när man skriver ett längre inlägg och sen att det bara försvinner! I alla fall så var vi på föräldrargruppen idag och där pratades det om förlossningen och om smärtlindring. Intressant att höra men ändå så vill man bara ignorera förlossningen vissa dagar. Men så klart längtar man oxå då man vet att det är då man kommer få träffa det lilla livet som man väntat på i 9 månader. :) Efter det så åkte vill till MIO och kollade på ett skrivbord som vi kollat ut men känner att vi vill se det på IKEA först. Tror att det kommer att bli det från IKEA då det kommer passa mycket bättre i sovrummet. Vi har bestämmt oss att inte köpa en ny fotölj utan kommit överens om att vi ska ha ett skrivbord där iställt. Tror det kommer att bli bra. Nu ligger vi i soffan och är mätta och belåtna vi åt färska räkor, ost & kex, rostatbröd och lite annat gott.:) Älskar färska räkor det är ju så gott. Nu ser vi på sveriges värsta bilförare lite kul ändå.

Rainbow
MIO



IKEA

Här är skrivborden som vi funderar på och tror att det kommer bli det från IKEA. Men vi får se åker dit imorgon och kollar på det.


Ni får ha en toppen kväll!

PUSS


Kommentarer
Malin

Det från Ikea är ju SÅ snyggt! Jag är jättesugen på det, men vi har inte riktigt plats för det.. =/



Usch, det där snacket om smärtstillande har satt igång en massa tankar i huvudet nu! EDA:n verkar ju både läskig och lurig.. Kan man inte bara ta en alvedon och slippa smärtan? ;) Haha.

2009-03-12 @ 22:01:52
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0