09-03-28

God morgon! Då var det vinter väder ute igen, så himla trisst. Igår var i alla fall en toppen dag även om det kanske blev lite mycket för mig. Vi var först i västerås där vi åkte runt på Nisses, media markt och IKEA. Det blev en del shopping :) PÅ Nisses blev det bara lite små saker som en jätte fin pajform! På media markt köpte vi en raclette eller som jag kallar det stekbräda. På IKEA blev det shopping till litens rum. Blev en expedit, matta, lådor till expediten, gosekrokodil. Till oss blev det en stol till skrivbordet, vas, ljus och lite annat smått och gott! Är ju oftast så när man lämnar ikea att man vet knappt vad man köpt ändå är hela bilen fullpropp. :)

När vi sen kom hem så var det bara för Andreas att skruva ihop det som skulle skruvas ihop och jag började städa undan lite här hemma och sen fixa med maten. Pirre och Maria kom ju över och åt raclette med oss, super gott och trevligt. Sen blev det lite buzz och giutar hero, sen spanade vi även lite på big brother haha. Men var i alla fall en toppen dag även om jag var helt slut i ryggen sen på kvällen. Men smällar man får ta ibland!

Idag så tänkte jag följa med mamma och Emma till stallet, tycker det är så kul att följa med och Emma blir alltid så glad då :)


Här höll vi på och dukade igår. Det är racletten som står i mitten och sen så har man olika tillbehör till så får man göra sin egen mat. Riktigt gott och mysigt att sitta och pyssla med.



Jag och magen igår i vecka 31+4.

     

Lite bilder från litens rum. Är lite som är kvar att fixa så klart, ska dels byta gardiner och lite sådär. Sen ska vi flytta lite på expediten när vi blivit av med sängen som står mot väggen uppställd. Då ska även en hylla upp över expediten och sen ska vi nog köpa någon mysig stol eller liknande och ha vid fönstret. Sen så ska det upp lite emil tavlor oxå :)


Här är våran vagn, en teutonia spirit s3.

Det var lite bilder. Nu ska jag hoppa in i duschen så man blir klar någong gång. Hoppas ni får en toppen dag.

PUSS


Kommentarer
Heli

Va fint du har gjort i barnrummet

2009-03-31 @ 22:11:20
URL: http://mrsbernhardsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0