God morgon!

Ja idag är det en bra morgon. Adrian somnasomnade sent igår han var inte så sugen på att somna in. Så hela kvällen somnade han till i ett par minuter och sen vaknade man igen. Han somnade sedan in vid 24 och vaknade vid 3 och ville ha mat. Då åt han och somnade om, så himla skönt. Så nu ligger han och leker i sitt babygym och hickar men han börjar tröttna på att ligga där. Tror han börjar bli trött igen så vi ska nog ta och krypa ner oss i sängen snart igen.

Det är ju ruskväder idag oxå, burr. Känns lite höstigt. Vi får se vad man ska hitta på i ruskvädret men en tur till apoteket ska det nog bli i alla fall. Jaja vi får se nu ska jag ta min mysunge och krypa ner i sängen!


Kommentarer
Malin

Hon var gnällig, det kändes som att hon var missnöjd fast att blöjan var torr, hon var mätt och allt det där. Sedan blev hon lugn ett par dagar o så började det om. Hon sov ganska oroligt också. Nu verkar det som att hon lugnat sig lite, men hon är fortfarande lite gnällig. Hon vill inte alls ligga i vagnen, utan vaknar och vill upp i famnen hela tiden. Men som sagt.. det går ju över :)

2009-07-10 @ 14:25:07
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Nadja

Ja inte är de kul väder, hoppas vädret kommer tillbaka snart :D

2009-07-10 @ 18:44:03
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0