Dansande Adde!

Just nu dansar Andreas med Adrian till rix fm. Adrian älskar musik och dans och blir jätte nöjd och lugn utav det. Han har vart en liten gnällputte idag så man gör allt för att han ska vara lugn och glad. Vi har i alla fall haft två trevliga promenader. Först träffade vi Nadja och Malin med deras små söta flickor, kul att man träffat några från föräldrargruppen som man har kontakt med. Alltid skönt att träffa andra föräldrar då de vet hur det kan vara och man kan prata en massa bebis utan att kännas allt för tråkig :P Sen träffade vi en annan Malin från mitt jobb och hennes lilla dotter och det var oxå jätte trevligt. Så kul att se hennes dotter som är 8 månader helt sjukt att Adrian oxå ska bli så stor om bara ett halvår!

Imorgon ska vi åka till IKEA med Mikaela och Pontus så det ska bli skoj. Får hoppas att Adrian får en bättre dag imorgon då. Nu ska vi äta blir bakpotatis, sallad och ishavsröra ska bli riktigt gott! jag bara ÄLSKAR bakpotatis :)

Hoppas ni får en fin kväll!

PUSS


Kommentarer
Nadja

Musik och dans är väldans poppis här med hihi.



TUsen tack för idag, var så kul att få träffa er 4:a! NÄstan sjukt va tiden gått fort, tyckte de var nyss vi var tjockisar alla och väntade på våra knyten hihi



2009-07-08 @ 21:52:16
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Tack för idag, det var trevligt att träffas och prata lite bebissnack! :) Tänkte att vi kanske kunde träffas hos mig nästa gång! Har du något planerat nästa vecka, eller förslag på någon bra dag vi kan ses? Har ingen hiss dock, med tanke på vagnarna, men det funkar ju kanske bra ändå! :) Bara två trappor upp..



Moa har också varit gnällig idag, tror magen har spökat =/ Nu har hon dock somnat, alldeles utmattad.



KUL med Ikea! :) Dit vill jag också åka! Man hittar aalltid något där :) Kram

2009-07-08 @ 22:34:31
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0