Tand nr4 är framme!

Då var det ännu en ny vecka, for hoppas på att den här veckan blir lite bättre än den förra då Adrian hade det jobbigt med en tand. Men nu så har den spruckigt igenom så skönt så bara hoppas att den slutar störa honom och hoppas att de andra tänderna väntar ett tag. Men jag ser redan att det är två till där uppe på G men bara hoppas att de dröjer.

Natten i natt har inte vart den bästa då Adrian vaknat flera gången och vart ledsen så han har fått sova inne hos oss. Tror det var tanden då det är först nu som den då har spruckigt fram och man känner den. Bara hoppas att det blir bättre nu.

Idag ska vi ta oss ner på stan och försöka hitta lite julklappar, börjar att känna mig stressan. Framför allt för att jag inte har någon fantasi över vad jag ska köpa. Men någe skoj ska man nog kunna hitta på.

Adrian har även börjat med en läskig ska , jo att gnissla sina tänder mot varandra. Han ser skit rolig ut när han gör det men det låter så läskigt. Så försöker få honom att sluta med det, men lycka till! haha..

Nej fortsätta med familjen här hemma nu



Kommentarer
Nadja

Oj så mkt tänder han har snart, jag får nog skaffa protes till Angelina haha

2009-12-14 @ 10:31:38
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Nämeeen då :) Skönt att den äntligen är ute.. Moa har två på G, så det är jättemuntert här hemma.. inte.. ;) Hon gnisslar också tänder, låter så himla läskigt!!

2009-12-14 @ 17:37:07
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Malin

Haha, så smart med hörselkåporna! :D Vi har inte köpt sådana till Moa än, kanske borde göras :)

2009-12-14 @ 17:38:07
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Kristin

Fann ni några julklappar nudå?

2009-12-14 @ 20:10:55
URL: http://mouziee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0