Adrians första jul (långt)

Vi kom hem för några timmar sen och har hållt på för fullt med att tvätta och packa upp alla nya julklappar. Det blev en hel del fina julklappar. Vi har i alla fall haft det super mysigt och njutit av varje sekund tillsammans med vår kära familj.

I onsdags åkte vi till pappa/morfar där vi åt god ungersk mat och spelade lite spel. Men blev tidigt i säng då vi var så trött. Men Adrian vaknade vid 23.30 och var ledsen så vi satt och tittade på tv med pappa i en timma innan han somnade om, Varför han var ledsen fick vi svar på julafton, jo tand nr.6 hade då tittat fram. :)

Vi vaknade vid 8 av en glad liten kille på julaftons morgon. Vi mös i sängen lilla familjen och fick öppna en julklapp var. :) Sen åt vi god julfrukost med pappa, min bror, farfar och hans Emerse. Efter frukosten öppnade vi lite julklappar tillsammans med vår lilla nisse(Adrian). Adrian fick många fina prsenter och vi också för den delen. Efter en stund kom även Mia över och vi fick önska henne en god jul.

Vid 14 åkte vi från pappa/morfar till kyrkogården där vi tände ljus för min älskade farmor och Andreas mormor. Det var jätte fint på kyrkogården med all snö och alla ljusen. Efter det åkte vi till Adrians farmor och bonus farfar. Vi installerade oss och packade upp lite. Sen var det ju kalle på tv som vi såg på lite halvhjärtat. Efter kalle så gick farmor och köpte tidningen och just då så kom ju tomten, så lilla farmor missade tomten ;) Adrian var inte jätte glad i tomten men vågade i alla fall sitta i knät en stund. Tomten lämnade en massa paket till Adrian och sen gick han vidare. Farmor kom hem igen och hann se Adrian öppna några klappar. Han fick fina klappar men var mer intresserad av presentpapret ;) Vi spelade lite wii och sen var det julmiddag. Mums :) Adrian fick gröt till middag men det dög för honom och han var så nöjd och glad under hela middagen och charmade alla. Sen blev det att ta undan middagen och Adrian blev badad av farmor. Sen åkte pyjamasen på för honom och vi fortsatte med paketöppningen. Då Adrian fick massa med fler fina julklappar. Vi fick också många fina klappar av vår kära familj. :) Adrian var så glad och nyfiken på allt hela kvällen och orkade vara uppe till 20.30 då han somnade i min famn, så mysigt. Efter att alla paket var öppnade och Adrian somnat så var alla ganska trötta och vi satt bara och pratade. Lite mer wii spelande orkade vi med också. :) Sen somnade vi riktigt gott på kvällen och Adrian sov så gott han också.

Idag på juldagen vaknade vi 8 av en glad liten kille som fick ligga länge i mellan oss och prata och busa. Farmor kom in till oss en stund och hälsade på lilla Adde. Sen blev det grötfrukost och en pulkapromenad med Adrian. Den här gången gick det mycket bättre men han var inte över förtjust. haha. Vi spelade lite wii fit idag också och det var riktigt roligt. Vill ha! haha. :) Sen blev det lunch med julrester och sen åkte vi hem vid 14. Det var så skönt att komma hem och Max blev så glad.

Hemma har vi nu tvättat upp Adrians alla nya kläder och ställt in alla hans fina julklappar i rummet. Vi har även tagit ner granen, haha vi var så ruskigt trött på den när vi kom hem. Julen är ju ändå över nu. Sen har Adrian badat och ätit och nu sover han gott i sin säng, helt slut efter helgens alla äventyr.

Men så bra vi haft det. Bätte jul kunde man inte önska. Vår älskade kille har vart så otroligt glad hela julen och njutit av att få vara tillsammans med älskad familj. Vi har också njutit, och så jag har kännt mig lycklig. Tänk vilken underbar och fin familj vi har runt oss. Och jag är så glad att just jag har så otroligt fina killar att älska och älskas av♥

 
En glad kille på julaftons morgon.

 
En liten nisse först hos morfar och sen hos morbror :)

 





 
(Förlåt farmor) Måste bara visa den galna julklappshögen. Bilden till höger där är bara Adrians julklappar!







Först var tomten lite läskig men sen så vågade man sitta i knät.

 

 



 



 


Det var kallt ute och lilla hjärtat fick en liten tår efter pulkaåkandet!


Avslutar med en bild på Adrians alla fina julklappar. Vi tackar alla så för alla fina klappar ni var vårt lilla hjärta, och även oss. Tack alla för att ni gjorde Adrians första jul till ett så otroligt fint minne för oss.

Nu ska jag och Andreas se på film på vår nya dvd i sovrummet :) PUSS



Kommentarer
Farmor

Tack för en trevlig jul.Det var mysigt att rå om er julafton/juldagen. Tack för alla fina julklappar.

2009-12-25 @ 20:49:22
heli

Ser ut som en härlig julafton. och va grejer han fick :)

2009-12-29 @ 22:28:34
URL: http://mrsbernhardsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0