Påskpyntat!

Då har jag startat påsken här hemma, tog med oss lite björkris hem från Andreas mamma. Så har pyntat det med fjädrar och några fuskägg som jag köpt. Blev super fint tycker jag. Älskar alla olika högtider då jag tycker det är så mysigt att pyssla ordning här hemma. Men får se hur det ser ut imorgon då vi har en katt som är mycket nyfiken på fjädrarna! :)

Var hemma hos Andreas mamma och åt, super trevligt och gott. Var kul att träffa Mikaela och Pontus, man kände sig lagom blek måste jag säga. :) Fina presenter fick vi oxå jag ett par sandaler, jätte fina med strass och Andreas fick ett par fina billabong badbyxor. Så tack så mycket för det.

Pratade med underbara Marie i Norrköping idag och vi ska åka dit nästa vecka och hälsa på ett par dagar. Så det ska bli super kul, ser fram emot det.

Sen så ska vi åka till Stockholm på fredag, Pontus föräldrar ska till Arlanda så pontus frågade om vi kunde köra dem dit då han inte fick ledigt från jobbet. Så det blir ju bra då får vi oss en liten tur till Stockholm på fredag.

Kul att ha lite saker inplanerade.




Nu ska jag fortsätta moffa mina vindruvor (beroende)!

God natt

PUSS


Kommentarer
Malin

Haha, jag sitter också och moffar vindruvor. Det är ju sååå gott! :)

2009-04-01 @ 22:43:21
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0