Klyven till 1000!

Känner mig så himla klyven just nu över allting! Funderar fram och tillbaka hela tiden. Mina känslor som jag hade innan om att jag absolut inte ville föda och absolut skulle ha kejsarsnitt börjar komma tillbaka känner jag. Jag vill inte ha den här valmöjligheten för nu har jag valet att kunna få kejsarsnitt.

Tycker oxå att det låter läskigt med de här vändningsförsöken. De ska tydligen göra riktigt ont enligt många och sen så är det bara 50% chans att det lyckas. Vet inte alls vad jag vill just nu och känner att jag måste sova på saken i alla fall.

Jag känner såhär att det valet som jag gör och känner mig lugnast med är det bästa för både mig och bebis!


Kommentarer
Nathalie

Hej!

Har läst din blogg ett tag nu, spännande att följa din graviditet! När jag var gravid med min Tilde ville inte hon heller vända sig med huvudet ner så jag gjorde ett vändningsförsök. Det var obehagligt, men jag tyckte inte det gjorde så jätteont. Det är viktigt att slappna av så mycket man kan och försöka lita på läkaren. Det lyckades för mig, men jag förstår verkligen din oro! Som du skrev, du känner vad som är bäst för dig och bebis. Lycka till!

2009-04-27 @ 18:46:52
URL: http://nattsingen.blogg.se/
Nadja

Har hört flera som säger att de inte gör ont alls utan att de bara är obehagligt, kejsarsnittet känns nog som ett enkel val men jag lovar att de mest är din oro som spökar nu och du kommer komma fram till de som får dig att må bäst



kram på dig

2009-04-27 @ 19:03:50
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Du ska definitivt göra det som känns bäst för dig! Förstår att du är kluven. Hoppas på att han vill vända på sig, jag håller alla tummar!

2009-04-27 @ 21:07:12
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Louise

Gör det som känns bäst för dig. Men förstår dig, känner precis likadant när det gäller vändningsförsök.

2009-04-27 @ 22:49:59
URL: http://louisesbekannelser.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0