Lite blandat

Hallå! Jag har vart lite dålig på att uppgradera dagboken den här veckan men har haft lite fullt upp. I måndags så hade vi STOR städning haha, under soffan hittade vi 5 kattleksaker och 3 julgranskulor. Sen städade vi under badkaret där hittade vi 8 kattleksaker + ett par kallingar haha. Det är då max som släpat in när han var liten men nu kommer han inte under längre. Inte konstigt att man tycker att man köper och köper nya leksaker hela tiden... Haha men nu har han rena leklandet här hemma. När vi städat klart insåg jag att vi måste köpa ny matta så vi åkte till rusta och hittade en jätte vin matta. En i lite bruna nyanser och kostade bara 400 :- så det var ju jätte bra. Är ofta så sjukt dyrt med mattor. Sen på kvällen där så tvättade vi så vi hade fullt upp..

 

Här är nya mattan och sen en bild på det vi hittade under soffan, ja jag vet det var dammigt. Men nu är set super rent :)

Sen igår så jobbade jag till fyra eller från 12-16 så sa vi hej då till vår gamla chef, så vi var på vilsta och åt och gjorde lite saker. Sen så var det bara hem och stå och stryka i typ en timma om inte mer, sen så var det föreningsmöte med hsb. Så vi kommer snart att få soppsortering, blää. men men. Sen så kommer vi att få ny renoverad tvättstuga så alla maskiner ska bytas ut, så det var ju jätte bra och kul.. :) Så bjöd dom på jätte god smörgåstårta.

Nu ska jag åka iväg till jobbet, slutar 12 så då tänkte jag åka ner på stan och hitta någonting åt jasemin.. :)

Puss puss


Kommentarer
niklas p

Har ni sorterat sopporna Jacqueline? I godast-soppa-ordning eller? :) fin blogg du har, att du orkar skriva :P

2008-05-21 @ 20:07:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0