2008-12-26

God morgon. Nu är det tillbaka till vardagen för mig, jobbar idag och sen helgen. Men det är ju bra ob så det ska jag nog orka med även om det inte känns så lockande. Igår var vi först hemma hos andreas mamma och åt lunch sen åkte vi till pappa och åt middag på kvällen. Så blev en lugn dag igår, det behövdes. Idag blir det då jobb och sen så slutar jag 14 så får se vad som hittas på efter det. Men ni får i alla fall ha en så bra dag

PUSS


Kommentarer
Söderlund

Har du missat bloggvärldens nya succé?



Då tycker jag att du ska få upp ögonen för den nu. Robin Söderlund är en kille som nu kommit igång på riktigt med sitt skrivande. Jobbar vardagligen som journalist, men bloggar nu på fritiden ur sig allting mellan himmel och jord. Bloggen har ett enormt brett utbud och allt som oftast drar han även med läsarna i fråga med sig i sina texter och inlägg.



Sexdiskussion - Väldigt vanligt, och intressant



Ja, detta med att "sex säljer", har väl alla hört någon gång? Det "värsta" med det hela, är kanske är att den klyschan stämmer, till fullo. Diskussioner om just sex är någonting som uppstår väldigt ofta i bloggen och det är även dessa inlägg som hamnar i "mest lästa"-listan. Inte så konstigt kanske?



Står du för dina tankar och åsikter?



Då är du just den typen av läsare som Söderlund nu söker. Bland det viktigare som finns där ute är att man kan stå för vad man tycker och tänker, även om det finns dem som ifrågasätter. Att stå rak i ryggen och säga ifrån i alla lägen - det är stort.



Du är mer än hjärtligt välkommen



Om det skulle vara så att just du skulle få upp ögonen för Robin Söderlunds blogg så betyder det naturligtvis massor för bloggägaren i fråga och det gör verkligen skillnad. Har du inte tagit dig en titt, så ge hemsidan chansen.



Slut nu på mitt tjat, hoppas vi hörs igen!



Xo xo´

Blogg.se

2008-12-26 @ 06:48:17
URL: http://robinsoderlund.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0