2008-12-23

Idag är det den stora dagen, äntligen vad man har längtat. Idag klockan 14 är det ultraljud som gäller :) Så ni får hålla tummarna för att allting ska gå bra.

Fram till klockan två blir det att försöka få tiden att snabba på, ska slå in några julklappar vi köpte igår. Sen hyrde vi en film som igår som vi tänkte se på idag då jag var så himla trött igår kväll. Så får hoppas att tiden går snabbt.

Efter ultraljudet om allt går bra så kommer vi nog att åka ner på stan och köpa antingen rosa eller blåa små kläder ;)
Ska bli så spännande och få veta om det är en tjej eller kille som ligger och kittlar mig på insidan av magen lite då och då! Är det en kille kommer jag få lite panik då jag inte tycker att det finns så mycket fina namn, inte som jag och andreas båda tycker om. Haha, men det kommer nog det oxå, många säger att när man ser barnet så vet man vad den ska hete och tror att det kan stämma. Men vi får se det blir nog toppen det här :)

Ikväll sen ska vi hem till Andreas morbror och ska äta lite julskinka och sådär. Blir nog trevligt, men kommer nog inte stanna allt för sent då vi måste upp tidigt på julafton.

Men ni får ha en toppen dag och tänka på oss klockan 14 :)

PUSS


Kommentarer
Karolina

Ska tänka på er då! :) undrar vad det är, kille eller tjej, spännande! pussis

2008-12-23 @ 10:42:45
URL: http://iiina87.blogg.se/
Jasemin

skoja inte! jag är skitnervös!!! och nyfiken såklart :) lycka till. PUSSPUSSPUSS

2008-12-23 @ 13:05:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0